Lisävarusteet, joilla käytät puhelintasi parhaalla mahdollisella tavalla ja pidät sen täydellisessä kunnossa.

Suojakuoret

Valitse itsellesi sopivin suojakuori ja varmista, että puhelimesi pysyy kauniina Pieni investointi, suuri voitto!

Näytä kaikki tyypit

Laturit

Laajan laturivalikoimamme ansiosta akkusi on aina täynnä.

Katso kaikki

Nappikuulokkeet

Kuuntele suosikkimusiikkiasi täydellisellä bassolla tai soita kristallinkirkkaita puheluita.

Katso kaikki

Etsitkö laitteellesi koteloa tai muita lisävarusteita? Valitse haluamasi tuotemerkki!

Kaikki lisävarusteet:

Suojaa puhelimesi tai tablettisi ja pidä se siistinä!

Puhelimen suojakuoret varmista, että puhelimesi pysyy ehjänä ja naarmuttomana - aivan kuin olisit juuri ostanut sen! Kotelon avulla voit suojata puhelintasi, mutta myös tehdä siitä itsesi näköisen. Valikoimamme sisältää eri värisiä ja eri kuosein koristettuja suojakuoria, joten jokaiselle löytyy jotakin! Jos haluat parhaan mahdollisen suojan, käytä myös näytönsuojaa.

Lotta - laiteasiantuntija: "Suosittelen aina tätä yhdistelmää ystävilleni ja perheelleni. Se tarjoaa parhaan mahdollisen suojan suhteellisen pienellä rahalla. Neuvoni: varmista, että suojaat puhelimesi heti ensimmäisestä päivästä lähtien, sillä pienillä virheillä voi olla suuria seurauksia, ja ne syntyvät aina yllättäen".

Laaja valikoima lisävarusteita ja oheislaitteita

Gomibo.fi tarjoaa laajan valikoiman lisävarusteita puhelintasi ja tablettiasi varten sekä monia muita oheislaitteita. Entä älykello? Tämän oheislaitteen avulla pysyt aina yhteydessä puhelimeesi, vaikket kantaisi sitä mukanasi. Se on erittäin hyödyllistä esimerkiksi treenatessa. Nappikuulokkeet ovat silloin olennainen tarvike. Niiden avulla voit kuunnella suosikkimusiikkiasi milloin ja missä tahansa. Kuunteletko musiikkia mieluiten muiden kanssa? Katso sitten Bluetooth-kaiuttimet. Valikoimassamme on jotain joka hintaluokassa, joten voit valita itsellesi sopivan kaiuttimen.