Tietosuojakäytäntö

Jollei jäljempänä toisin mainita, henkilötietojesi antaminen ei ole laillisesti tai sopimuksellisesti pakollista eikä sitä edellytetä sopimuksen tekemiseksi. Sinun ei ole pakko antaa tietojasi. Tietojen antamatta jättämisellä ei ole seurauksia. Tämä pätee vain niin kauan kuin jäljempänä olevissa käsittelymenettelyissä ei toisin mainita.

"Henkilötiedoilla" tarkoitetaan kaikkia tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan luonnolliseen henkilöön liittyviä tietoja.

Palvelimen lokitiedostot

Voit käyttää verkkosivustojamme antamatta henkilötietoja.

Aina kun käytät verkkosivustoamme, verkkoselaimesi siirtää käyttäjätietoja meille tai web-isännillemme/IT-palveluntarjoajillemme ja ne tallennetaan palvelimen lokitiedostoihin. Näihin tallennettuihin tietoihin kuuluvat esimerkiksi pyydetyn sivuston nimi, pyynnön päivämäärä ja kellonaika, IP-osoite, siirrettyjen tietojen määrä ja pyynnön esittänyt palveluntarjoaja. Käsittely suoritetaan yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan perusteella, koska meillä on oikeutettu etu varmistaa verkkosivustomme sujuva toiminta ja parantaa palvelujamme.

Yhteydenotto

Vastaava henkilö/Tietosuojavastaava

Ota meihin yhteyttä milloin tahansa. Tietojenkäsittelystä vastaavan henkilön yhteystiedot löytyvät oikeudellisesta ilmoituksestamme.

Voit ottaa yhteyttä tietosuojavastaaviimme suoraan osoitteessa: privacy@gomibo.fi.

Asiakkaan oma-aloitteinen yhteydenotto sähköpostitse

Jos otat meihin oma-aloitteisesti yhteyttä sähköpostitse, keräämme henkilötietosi (nimi, sähköpostiosoite, viestin teksti) vain siinä laajuudessa kuin olet ne antanut. Tietojen käsittelyn tarkoituksena on käsitellä yhteydenottopyyntöäsi ja vastata siihen.

Jos yhteydenotto palvelee sopimusta edeltävien toimenpiteiden toteuttamista (esim. konsultointi ostokiinnostuksen tapauksessa, tilauksen luominen) tai koskee sinun ja meidän välillä jo solmittua sopimusta, tämä tietojenkäsittely tapahtuu yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan b alakohdan perusteella.

Jos yhteydenotto tapahtuu muista syistä, tämä tietojenkäsittely tapahtuu yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan perusteella, jotta voimme ylivoimaisen oikeutetun etumme mukaisesti käsitellä pyyntöäsi ja vastata siihen.Tässä tapauksessa sinulla on oikeus milloin tahansa vastustaa sinua koskevien henkilötietojen käsittelyä, joka suoritetaan yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan perusteella, erityiseen tilanteeseesi liittyvin perustein.

Käytämme sähköpostiosoitettasi vain pyyntösi käsittelyyn. Tietosi poistetaan jälkeenpäin lakisääteisten säilytysaikojen mukaisesti, ellet ole antanut suostumustasi tietojen jatkokäsittelyyn ja -käyttöön.

Kerääminen ja käsittely yhteydenottolomaketta käytettäessä

Kun käytät yhteydenottolomaketta, keräämme henkilötietosi (nimi, sähköpostiosoite, viestin teksti) vain antamassasi laajuudessa. Tietojenkäsittely tapahtuu yhteydenottoa varten. Lähettämällä viestisi hyväksyt lähettämiesi tietojen käsittelyn. Käsittely tapahtuu yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohdan perusteella suostumuksellasi.

Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa ottamalla meihin yhteyttä ilman, että se vaikuttaa suostumuksellasi suoritetun käsittelyn laillisuuteen suostumuksen peruuttamiseen asti. Käytämme sähköpostiosoitettasi vain pyyntösi käsittelyyn. Lopuksi tietosi poistetaan, ellet ole antanut suostumustasi tietojen jatkokäsittelyyn ja -käyttöön.

Asiakastili Tilaukset

Asiakastili

Kun avaat asiakastilin, keräämme henkilötietosi siellä annetussa laajuudessa. Tietojenkäsittelyn tarkoituksena on parantaa ostokokemustasi ja yksinkertaistaa tilausten käsittelyä. Käsittely tapahtuu yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohdan perusteella suostumuksellasi. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa ottamalla meihin yhteyttä ilman, että se vaikuttaa suostumuksellasi suoritetun käsittelyn laillisuuteen suostumuksen peruuttamiseen asti. Tällöin asiakastilisi poistetaan.

Henkilötietojen keräys, käsittely ja siirto tilauksissa

Kun lähetät tilauksen, keräämme ja käytämme henkilötietojasi vain siinä määrin kuin se on tarpeen tilauksesi täyttämiseksi ja käsittelemiseksi sekä kyselyjesi käsittelemiseksi. Tietojen toimittaminen on välttämätöntä sopimuksen tekemiseksi. Toimittamatta jättäminen estää sopimuksen tekemisen. Käsittely tapahtuu yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan b alakohdan perusteella, ja se on välttämätöntä kanssasi tehdyn sopimuksen täyttämiseksi.

Tietojasi siirretään tässä yhteydessä esimerkiksi valitsemillesi kuljetusyhtiöille ja dropshipping-palveluntarjoajille, maksupalveluntarjoajille, tilauksen käsittelyyn liittyville palveluntarjoajille ja IT-palveluntarjoajille. Noudatamme kaikissa tapauksissa tiukasti lakisääteisiä vaatimuksia. Tietojen siirron laajuus on rajoitettu minimiin.

Yhteydenotto Arvostelut

Tietojen kerääminen, kun kirjoitat kommentin

Kun kommentoit artikkelia tai kirjoitusta, keräämme henkilötietosi (nimi, sähköpostiosoite, kommentin teksti) vain antamassasi laajuudessa. Käsittely mahdollistaa kommentoinnin ja kommenttien näyttämisen. Lähettämällä kommentin hyväksyt lähetettyjen tietojen käsittelyn. Käsittely tapahtuu yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohdan perusteella suostumuksellasi. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa ottamalla meihin yhteyttä ilman, että se vaikuttaa suostumuksellasi suoritetun käsittelyn laillisuuteen suostumuksen peruuttamiseen asti. Tällöin henkilötietosi poistetaan.

Kun kommenttisi julkaistaan, vain antamasi nimi julkaistaan.

Kun lähetät kommenttisi, myös IP-osoitteesi tallennetaan, jotta voimme estää kommenttitoiminnon väärinkäytön ja varmistaa IT-järjestelmiemme turvallisuuden. Lähettämällä kommentin hyväksyt lähetettyjen tietojen käsittelyn. Käsittely tapahtuu yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohdan perusteella suostumuksellasi. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa ottamalla meihin yhteyttä ilman, että se vaikuttaa suostumuksellasi suoritetun käsittelyn laillisuuteen suostumuksen peruuttamiseen asti. Tällöin IP-osoitteesi poistetaan.

Henkilötietojesi käyttö postimainonnan lähettämiseen

Käytämme henkilötietojasi (nimi, osoite), jotka olemme saaneet tavaroiden tai palveluiden myynnin yhteydessä, lähettääksemme sinulle postimainontaa, ellet ole vastustanut tätä käyttöä. Näiden tietojen toimittaminen on välttämätöntä sopimuksen tekemiseksi. Niiden toimittamatta jättäminen estää sopimuksen tekemisen. Käsittely tapahtuu yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan perusteella suoramainontaa koskevan oikeutetun etumme mukaisesti. Voit milloin tahansa vastustaa tätä osoitetietojesi käyttöä ottamalla meihin yhteyttä. Jos haluat käyttää oikeuttasi vastustaa, löydät yhteystiedot sitä varten oikeudellisista tiedoistamme.

Sähköpostiosoitteesi käyttö uutiskirjeiden lähettämiseen

Käytämme sähköpostiosoitettasi sopimusten käsittelyn ulkopuolella yksinomaan omia markkinointitarkoituksiamme varten lähettääksemme sinulle uutiskirjeen, jos olet nimenomaisesti suostunut tähän. Käsittely tapahtuu yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohdan perusteella suostumuksellasi. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa ilman, että se vaikuttaa suostumuksellasi suoritetun käsittelyn laillisuuteen suostumuksen peruuttamiseen asti. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa käyttämällä uutiskirjeessä olevaa linkkiä tai ottamalla meihin yhteyttä. Tällöin sähköpostiosoitteesi poistetaan jakelulistalta.

Tietosi välitetään palveluntarjoajalle sähköpostimarkkinointia varten tilausten käsittelyn yhteydessä. Tietoja ei välitetä muille kolmansille osapuolille.

Sähköpostiosoitteesi käyttö suoramarkkinointiin

Käytämme sähköpostiosoitettasi, jonka olemme saaneet tavaran tai palvelun myynnin yhteydessä, sellaisten omien tavaroidemme tai palveluidemme sähköiseen markkinointiin, jotka ovat samankaltaisia kuin ne, jotka olet jo ostanut meiltä, ellet ole vastustanut tätä käyttöä. Sinun on toimitettava sähköpostiosoitteesi, jotta voit tehdä sopimuksen. Toimittamatta jättäminen estää sopimuksen tekemisen. Käsittely tapahtuu yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan perusteella suoramarkkinointiin liittyvän oikeutetun etumme mukaisesti. Voit milloin tahansa vastustaa tätä sähköpostiosoitteesi käyttöä ottamalla meihin yhteyttä. Jos haluat käyttää oikeuttasi vastustaa, löydät yhteystiedot sitä varten oikeudellisista tiedoistamme. Voit myös käyttää markkinointisähköpostissa olevaa linkkiä. Tästä ei aiheudu muita kustannuksia kuin siirtokustannukset perustariffien mukaisesti.

Evästeet

Sivustomme käyttää evästeitä. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallentuvat käyttäjän verkkoselaimeen tai jotka käyttäjän verkkoselain tallentaa käyttäjän tietokonejärjestelmään. Kun käyttäjä käyttää verkkosivustoa, käyttäjän käyttöjärjestelmään voidaan tallentaa eväste. Tämä eväste sisältää tunnusomaisen merkkijonon, jonka avulla selain voidaan tunnistaa, kun verkkosivustoa käytetään jälleen.

Evästeet tallennetaan tietokoneellesi. Sinulla on siis täysi kontrolli evästeiden käyttöön. Valitsemalla verkkoselaimestasi vastaavat tekniset asetukset voit saada ilmoituksen evästeiden asettamisesta ja voit päättää, hyväksytkö evästeiden asettamisen kussakin yksittäistapauksessa, sekä estää evästeiden tallentamisen ja niiden sisältämien tietojen lähettämisen. Jo tallennetut evästeet voidaan poistaa milloin tahansa. Haluamme kuitenkin huomauttaa, että tämä saattaa estää sinua käyttämästä kaikkia tämän verkkosivuston toimintoja täysimääräisesti.

Alla olevien linkkien avulla voit selvittää, miten voit hallita evästeitä (tai esimerkiksi poistaa ne käytöstä) yleisimmissä selaimissa:

Chrome: https://support.google.com/accounts/answer/61416?hl=fi
Internet Explorer: https://support.microsoft.com/fi-fi/windows/ev%C3%A4steiden-poistaminen-ja-hallinta-168dab11-0753-043d-7c16-ede5947fc64d
Mozilla Firefox: https://support.mozilla.org/fi/kb/enable-and-disable-cookies-website-preference
Safari: https://support.apple.com/fi-fi/guide/safari/sfri11471/mac

Teknisesti välttämättömät evästeet

Sikäli kuin jäljempänä tietosuojaselosteessa ei muuta todeta, käytämme vain näitä teknisesti välttämättömiä evästeitä, jotta voimme tehdä tarjonnastamme käyttäjäystävällisemmän, tehokkaamman ja turvallisemman. Evästeiden avulla järjestelmämme voivat myös tunnistaa selaimesi sivunvaihdon jälkeen ja tarjota sinulle palveluja. Joitakin verkkosivustomme toimintoja ei voida tarjota ilman evästeiden käyttöä. Nämä palvelut edellyttävät, että selain tunnistetaan uudelleen sivunvaihdon jälkeen.

Käsittely tapahtuu yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan perusteella, koska meillä on oikeutettu etu varmistaa verkkosivuston optimaalinen toimivuus sekä palveluvalikoimamme käyttäjäystävällinen ja tehokas suunnittelu. Sinulla on oikeus kieltää tämä henkilötietojesi käsittely yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan mukaan henkilökohtaiseen tilanteeseesi liittyvistä syistä.

Analyysi Mainonta

Google Analyticsin käyttö

Verkkosivustomme käyttää Google LLC:n Google Analytics -verkkoanalyysipalvelua. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain
View, CA 94043, USA; "Google"). Jos asuinpaikkasi on Euroopan talousalueella tai Sveitsissä, Google Ireland Limited (Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanti) on rekisterinpitäjä, joka on vastuussa tiedoistasi. Google Ireland Limited on näin ollen se Googleen liittyvä yhtiö, joka on vastuussa tietojesi käsittelystä ja sovellettavan tietosuojalainsäädännön noudattamisesta.

Tietojen käsittelyä käytetään tämän verkkosivuston ja sen kävijöiden analysointiin sekä markkinointi- ja mainontatarkoituksiin. Google käyttää näitä tietoja tämän verkkosivuston operaattorin toimeksiannosta arvioidakseen verkkosivuston käyttöäsi, laatiakseen raportteja verkkosivuston toiminnasta ja tarjotakseen verkkosivuston operaattorille muita verkkosivuston ja internetin käyttöön liittyviä palveluja. Tässä prosessissa voidaan kerätä muun muassa seuraavia tietoja: IP-osoite, verkkosivuston käytön päivämäärä ja kellonaika, klikkauspolku, tiedot käyttämästäsi selaimesta ja laitteesta, vieraillut sivut, viittaava URL (verkkosivusto, josta siirryit verkkosivustollemme), sijaintitiedot, ostotoiminta. Selaimesi Google Analyticsin puitteissa lähettämää IP-osoitetta ei yhdistetä mihinkään muuhun Googlen hallussa olevaan tietoon.

Google Analytics käyttää tekniikoita, kuten evästeitä, web storage -tekniikkaa ja seurantapikseleitä, joiden avulla voidaan analysoida verkkosivuston käyttöäsi. Niiden tuottamat tiedot tämän verkkosivuston käytöstäsi siirretään yleensä Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin ja tallennetaan siellä. IP-anonymisointi on aktivoitu tällä verkkosivustolla.

Google käyttää sitä lyhentääkseen IP-osoitteesi etukäteen Euroopan unionin jäsenvaltioissa tai muissa Euroopan talousalueesta tehdyn sopimuksen allekirjoittajavaltioissa. Vain poikkeustapauksissa koko IP-osoite siirretään Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin ja lyhennetään siellä.

Tietojenkäsittely, erityisesti evästeiden asettaminen, suoritetaan TMG:n 15 §:n 3 momentin 1 lauseen perusteella. Henkilötietojesi käsittely tapahtuu verkkosivuston tarvelähtöiseen ja kohdennettuun suunnitteluun liittyvän ylivoimaisen oikeutetun etumme nojalla, ja se perustuu yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohtaan. Sinulla on oikeus milloin tahansa vastustaa tätä sinua koskevien henkilötietojen käsittelyä erityiseen tilanteeseesi liittyvällä perusteella. Voit myös estää Google Analyticsin tuottamien ja verkkosivuston käyttöön liittyvien tietojen (mukaan lukien IP-osoitteesi) keräämisen Googlen toimesta sekä näiden tietojen käsittelyn Googlen toimesta lataamalla ja asentamalla selaimen lisäosan, joka on saatavilla seuraavan linkin kautta https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en-GB.

Voit estää Google Analyticsin tietojen keräämisen ja tallentamisen useilla eri laitteilla asettamalla opt-out-evästeen. Opt-out-evästeet estävät tietojesi keräämisen tulevaisuudessa, kun vierailet tällä verkkosivustolla. Sinun on otettava opt-out-eväste käyttöön kaikissa käyttämissäsi järjestelmissä ja laitteissa, jotta se toimii kattavasti. Jos poistat opt-out-evästeen, pyynnöt välitetään jälleen Googlelle. Aseta opt-out-eväste napsauttamalla tätä: Deaktivoi Google Analytics.

Tarkempia tietoja käyttöehdoista ja tietosuojasta löydät osoitteesta https://marketingplatform.google.com/about/analytics/terms/fi/ ja/tai osoitteesta https://policies.google.com/?hl=fi&gl=de sekä osoitteesta https://policies.google.com/technologies/cookies?hl=fi.

Facebook-pikselin käyttö

Verkkosivustomme käyttää Facebook Inc:n "Custom Audiences" -uudelleenmarkkinointitoimintoa. (1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, Yhdysvallat; "Facebook").

Facebook Ireland ja me olemme yhdessä vastuussa tietojesi keräämisestä ja niiden siirtämisestä Facebookille, kun palvelu on integroitu. Tämä perustuu meidän ja Facebook Irelandin väliseen henkilötietojen yhteistä käsittelyä koskevaan sopimukseen, jossa määritellään osapuolten vastuut. Sopimukseen voi tutustua osoitteessa https://www.facebook.com/legal/controller_addendum. Tämän sopimuksen mukaan me olemme vastuussa erityisesti yleisen tietosuoja-asetuksen 13 ja 14 artiklan mukaisten tiedonantovelvoitteiden täyttämisestä, yleisen tietosuoja-asetuksen 32 artiklan mukaisten turvallisuusvaatimusten noudattamisesta palvelun asianmukaisen teknisen toteutuksen ja konfiguroinnin osalta sekä yleisen tietosuoja-asetuksen 33 ja 34 artiklan mukaisten velvoitteiden noudattamisesta siltä osin kuin henkilötietojen tietoturvaloukkaus vaikuttaa yhteisen käsittelysopimuksen mukaisiin velvoitteisiimme. Facebook Ireland on vastuussa siitä, että rekisteröidyt voivat käyttää yleisen tietosuoja-asetuksen 15‒20 artiklan mukaisia oikeuksiaan, että se noudattaa yleisen tietosuoja-asetuksen 32 artiklan turvallisuusvaatimuksia palvelun turvallisuuden osalta ja että se noudattaa yleisen tietosuoja-asetuksen 33 ja 34 artiklan mukaisia velvoitteita siltä osin kuin henkilötietojen tietoturvaloukkaus vaikuttaa Facebook Irelandin yhteisen käsittelysopimuksen mukaisiin velvoitteisiin.

Käytön tarkoituksena on kohdentaa verkkosivuston kävijöille kiinnostukseen perustuvaa mainontaa Facebookin sosiaalisessa verkostossa. Tätä tarkoitusta varten verkkosivustolla on otettu käyttöön Facebookin uudelleenmarkkinointitunniste. Tämä tunniste muodostaa suoran yhteyden Facebookin palvelimiin, kun verkkosivustolla vieraillaan. Tämä välittää Facebook-palvelimelle tiedon siitä, millä sivuillamme olet vieraillut. Facebook yhdistää nämä tiedot henkilökohtaiseen Facebook-käyttäjätiliisi. Kun vierailet Facebookin sosiaalisessa verkostossa, sinulle näytetään personoituja, kiinnostuksen kohteisiisi liittyviä Facebook-mainoksia. Tietosi voidaan siirtää Yhdysvaltoihin.

Evästeiden tai vastaavien tekniikoiden käyttö perustuu TMG:n 15 §:n 3 momentin 1 lauseeseen. Henkilötietojasi käsitellään yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan perusteella, koska meillä on ylivoimainen oikeutettu etu kohdentaa sivuston kävijöille kiinnostukseen perustuvaa mainontaa. Sinulla on oikeus milloin tahansa vastustaa tätä henkilötietojesi käsittelyä erityisestä tilanteestasi johtuvista syistä.

Lisätietoja Facebookin suorittamasta tietojen keruusta ja käytöstä, oikeuksistasi tässä yhteydessä ja mahdollisuuksistasi suojella yksityisyyttäsi saat Facebookin tietosuojatiedoista osoitteessa https://www.facebook.com/about/privacy.

Google Adsin konversioseurannan käyttö

Verkkosivustomme käyttää Google Ads -verkkomarkkinointiohjelmaa konversioseuranta (käyttäjän toimien arviointi) mukaan lukien. Googlen konversioseuranta on palvelu, jota ylläpitää Google LLC (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; "Google"). Jos asuinpaikkasi on Euroopan talousalueella tai Sveitsissä, Google Ireland Limited (Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanti) on rekisterinpitäjä, joka on vastuussa tiedoistasi. Google Ireland Limited on näin ollen se Googleen liittyvä yhtiö, joka on vastuussa tietojesi käsittelystä ja sovellettavan tietosuojalainsäädännön noudattamisesta.

Jos napsautat Googlen mainoksia, tietokoneellesi sijoitetaan eväste konversioseurantaa varten. Näiden evästeiden voimassaoloaika on rajoitettu, ne eivät sisällä henkilötietoja, eikä niitä näin ollen voida käyttää henkilökohtaiseen tunnistamiseen. Jos vierailet tietyillä verkkosivustomme sivuilla ja eväste ei ole vielä vanhentunut, me ja Google pystymme tunnistamaan, että olet napsauttanut mainosta ja että sinut on ohjattu tälle sivulle. Jokainen Google Ads -asiakas saa eri evästeen. Näin ollen ei ole mahdollista seurata Ads-asiakkaiden verkkosivustoihin liittyviä evästeitä.

Konversioevästeen avulla kerättyjen tietojen tarkoituksena on tuottaa konversiotilastoja. Näin voimme selvittää niiden käyttäjien kokonaismäärän, jotka ovat napsauttaneet mainoksiamme ja jotka on ohjattu sivulle, joka on varustettu konversioseurantatunnisteella. Ne eivät kuitenkaan vastaanota mitään tietoja, joiden avulla käyttäjät voitaisiin tunnistaa henkilökohtaisesti. Tietosi voidaan siirtää Yhdysvaltoihin.

Evästeiden tai vastaavien tekniikoiden käyttö perustuu TMG:n 15 §:n 3 momentin 1 lauseeseen. Tietojenkäsittely, erityisesti evästeiden asettaminen, suoritetaan yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan perusteella, koska meillä on ylivoimainen oikeutettu etu kohdistaa verkkosivuston kävijöille kohdennettua, kiinnostukseen perustuvaa mainontaa. Sinulla on oikeus milloin tahansa vastustaa tätä sinua koskevien henkilötietojen käsittelyä erityiseen tilanteeseesi liittyvällä perusteella. Voit poistaa personoidun mainonnan käytöstä Googlen mainosasetuksista. Ohjeet tähän löytyvät osoitteesta https://support.google.com/ads/answer/2662922?hl=fi.

Vaihtoehtoisesti voit estää kolmansien osapuolten evästeiden käytön siirtymällä Network Advertising Initiative -deaktivointisivulle osoitteessa https://www.networkadvertising.org/choices/ ja noudattamalla siellä annettuja opt-out-ohjeita. Tällöin sinua ei sisällytetä konversioseurannan tilastoihin. Lisätietoja sekä Googlen tietosuojakäytännön löydät osoitteesta: https://policies.google.com/privacy?gl=de&hl=fi.

Google Inc:n uudelleenmarkkinointi- tai "samankaltaiset kohderyhmät" -toiminnon käyttö

Verkkosivustomme käyttää Google LLC:n (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; "Google") uudelleenmarkkinointi- tai "samankaltaiset kohderyhmät" -toimintoa. Jos asuinpaikkasi on Euroopan talousalueella tai Sveitsissä, Google Ireland Limited (Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanti) on rekisterinpitäjä, joka on vastuussa tiedoistasi. Google Ireland Limited on näin ollen se Googleen liittyvä yhtiö, joka on vastuussa tietojesi käsittelystä ja sovellettavan tietosuojalainsäädännön noudattamisesta.

Käytön avulla analysoidaan kävijöiden käyttäytymistä ja kiinnostuksen kohteita. Google käyttää evästeitä analysoidakseen verkkosivuston käyttöä ja tuottaakseen kiinnostukseen perustuvia mainoksia. Evästeiden avulla voidaan tallentaa käynnit verkkosivustolla sekä anonymisoidut tiedot verkkosivuston käytöstä. Verkkosivuston kävijöiden henkilötietoja ei tallenneta. Jos vierailet tämän jälkeen toisella Google Display -verkoston verkkosivustolla, sinulle näytetään mainoksia, joissa otetaan todennäköisemmin huomioon sinua aiemmin kiinnostaneet tuote- ja tietoalueet.

Tietosi voidaan siirtää Yhdysvaltoihin.

Tietojenkäsittely, erityisesti evästeiden asettaminen, suoritetaan TMG:n 15 §:n 3 momentin 1 lauseen perusteella. Henkilötietojen käsittely suoritetaan yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan perusteella, koska meillä on ylivoimainen oikeutettu etu kohdistaa verkkosivuston kävijöille kohdennettua, kiinnostukseen perustuvaa mainontaa. Sinulla on oikeus milloin tahansa vastustaa tätä sinua koskevien henkilötietojen käsittelyä erityiseen tilanteeseesi liittyvällä perusteella.

Voit poistaa evästeet pysyvästi käytöstä seuraamalla alla olevaa linkkiä ja lataamalla ja asentamalla siellä olevan laajennuksen: https://support.google.com/ads/answer/7395996?hl=fi.

Vaihtoehtoisesti voit poistaa kolmansien osapuolten evästeet käytöstä siirtymällä Network Advertising Initiative -deaktivointisivulle osoitteessa https://www.networkadvertising.org/choices/ ja noudattamalla siellä annettuja opt-out-ohjeita.

Tarkempia tietoja Googlen uudelleenmarkkinoinnista ja siihen liittyvästä tietosuojakäytännöstä löydät osoitteesta: https://www.google.com/privacy/ads/.

Lisäosat ja muut

GoogleMapsin käyttö

Verkkosivustomme käyttää Google LLC:n (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA "Google") Google Maps -upotustoimintoa.

Jos asuinpaikkasi on Euroopan talousalueella tai Sveitsissä, Google Ireland Limited (Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanti) on rekisterinpitäjä, joka on vastuussa tiedoistasi. Google Ireland Limited on näin ollen se Googleen liittyvä yhtiö, joka on vastuussa tietojesi käsittelystä ja sovellettavan tietosuojalainsäädännön noudattamisesta.

Tämä toiminto esittää visuaalisesti maantieteellisiä tietoja ja interaktiivisia karttoja. Google myös kerää, käsittelee ja käyttää tietoja verkkosivuston kävijöistä, kun he käyttävät sivuja, joihin on upotettu Google-karttoja.

Tietosi saatetaan myös siirtää Yhdysvaltoihin.

Tietojenkäsittely, erityisesti evästeiden asettaminen, suoritetaan TMG:n 15 §:n 3 momentin 1 lauseen perusteella. Henkilötietojen käsittely tapahtuu yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan perusteella, koska meillä on oikeutettu etu verkkosivuston tarvelähtöiseen ja kohdennettuun suunnitteluun. Sinulla on oikeus milloin tahansa vastustaa tätä sinua koskevien henkilötietojen käsittelyä erityiseen tilanteeseesi liittyvällä perusteella.

Lisätietoja Googlen keräämistä ja käyttämistä tiedoista, oikeuksistasi ja yksityisyydestäsi on Googlen tietosuojakäytännössä osoitteessa https://www.google.com/privacypolicy.html. Sinulla on myös mahdollisuus muuttaa asetuksiasi tietosuojakeskuksessa, niin että voit hallinnoida ja suojata Googlen käsittelemiä tietoja.

YouTuben käyttö

Verkkosivustomme käyttää Google Ireland Limitedin (Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanti; "YouTube") YouTube-videoiden upotustoimintoa. YouTube on Google LLC:hen (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; "Google") liittyvä yhtiö.

Tämä toiminto näyttää YouTube-videoita iFrame-kehyksessä verkkosivustolla. Tällöin otetaan käyttöön vaihtoehto "advanced privacy mode". Se estää YouTubea tallentamasta tietoja verkkosivuston kävijöistä. Vain jos katsot videon, tiedot siirretään YouTubelle ja tallennetaan. Tietosi voidaan siirtää Yhdysvaltoihin.

Tietojenkäsittely, erityisesti evästeiden asettaminen, suoritetaan TMG:n 15 §:n 3 momentin 1 lauseen perusteella. Henkilötietojen käsittely tapahtuu yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan perusteella, koska meillä on oikeutettu etu verkkosivuston tarvelähtöiseen ja kohdennettuun suunnitteluun. Sinulla on oikeus milloin tahansa vastustaa tätä sinua koskevien henkilötietojen käsittelyä erityiseen tilanteeseesi liittyvällä perusteella.

Lisätietoja YouTuben ja Googlen keräämistä ja käyttämistä tiedoista sekä niihin liittyvistä oikeuksistasi ja mahdollisuuksistasi suojella yksityisyyttäsi on YouTuben tietosuojakäytännössä https://www.youtube.com/t/privacy.

Asianomaisten oikeudet ja säilyttämisen kesto

Säilyttämisen kesto

Kun sopimuksen käsittely on suoritettu, tietoja säilytetään aluksi takuun keston ajan, sen jälkeen laissa, erityisesti vero- ja kauppalainsäädännössä, säädettyjen säilytysaikojen mukaisesti, ja ne poistetaan määräajan päätyttyä, ellet ole antanut suostumustasi tietojen jatkokäsittelyyn ja -käyttöön.

Asianomaisen oikeudet

Jos lakisääteiset vaatimukset täyttyvät, sinulla on seuraavat yleisen tietosuoja-asetuksen 15‒20 artiklan mukaiset oikeudet: oikeus tietojen saamiseen, oikaisuun, poistamiseen, käsittelyn rajoittamiseen, tietojen siirrettävyyteen. Sinulla on myös oikeus vastustaa yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan perusteella tapahtuvaa käsittelyä ja käsittelyä suoramarkkinointia varten yleisen tietosuoja-asetuksen 21 artiklan 1 kohdan nojalla.

Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

Sinulla on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle yleisen tietosuoja-asetuksen 77 artiklan mukaan, jos olet sitä mieltä, että tietojesi käsittely ei tapahdu lainmukaisesti.

Oikeus vastustaa tietojen käsittelyä

Jos tässä kuvattu tietojenkäsittely perustuu oikeutettuihin etuihimme yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan mukaisesti, sinulla on oikeus erityisestä tilanteestasi johtuvista syistä milloin tahansa vastustaa tietojesi käsittelyä tulevaisuudessa.

Vastustamisen jälkeen emme enää käsittele henkilötietoja, paitsi jos pystymme osoittamaan, että käsittelylle on pakottavia oikeutettuja syitä, jotka syrjäyttävät etusi tai oikeutesi ja vapautesi, tai jos käsittely on tarkoitettu oikeusvaateiden laatimista, esittämistä tai puolustamista varten.

Jos henkilötietoja käsitellään suoramainontaa varten, voit milloin tahansa vastustaa sitä ilmoittamalla siitä meille. Vastustamisen jälkeen emme enää käsittele henkilötietoja suoramainontaa varten.

Viimeisin päivitys: 03.11.2020