Tietoa Gomibosta

Jos etsit matkapuhelinta, tablettia tai gadgettia, Gomibo on juuri siihen oikea paikka! Yli 600 matkapuhelimen joukosta löydät tunnettuja tuotemerkkejä, kuten Apple ja Samsung, mutta myös vähemmän tunnettuja valmistajia, kuten Realme, Cat, ja Fairphone, sekä laadukkaita kiinalaisia puhelimia Xiaomilta ja OnePlussalta. Tämän lisäksi tarjoamme myös laajan valikoiman kaiuttimia, kuulokkeita, ja muita lisävarusteita.

Gomibo on osa hollantilaista Belsimpel-verkkokauppaa. Belsimpel on jo nyt merkittävä toimija Alankomaiden markkinoilla, sillä sen markkinaosuus verkossa on lähes 50 prosenttia.

Ainutlaatuinen mahdollisuus vertailla koko valikoimaa omien tarpeidesi perusteella vain muutamalla klikkauksella, nopea toimitus ja hyvät palautusehdot ovat avain tähän menestykseen. Gomibon kautta haluamme tuoda tämän konseptin, jonka avulla meistä on tullut markkinajohtaja Alankomaissa, asiakkaiden ulottuville kaikkialla Euroopassa!

Toimitamme tuotteet omasta varastostamme, joten tilauksesi saapuu kotiisi hetkessä.


Mitä me edustamme

Kaikki puhelimet yhdessä paikassa

Laaja valikoimamme sisältää puhelimia sekä tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten Apple ja Samsung, että vähemmän tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten Realme, Xiaomi ja Gigaset.

Nopea toimitus

Toimitamme tuotteet omasta varastostamme. Tämän ansiosta voimme toimittaa tilaukset koko Eurooppaan 1‒2 arkipäivän kuluessa. Voit palauttaa tilauksesi ilmaiseksi 31 päivän kuluessa sen vastaanottamisesta.

Tilaa ilman hössötystä

Tilauksesi on valmis muutamalla klikkauksella.

Olemme valmiita tekemään enemmän ja paremmin, joka päivä

Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 10.00‒01.00 ja viikonloppuisin klo 13.00‒00.30.


Jeroen & Jeroen

Jeroen & Jeroen ovat Belsimpelin ja Gomibon perustajat. He perustivat ensimmäisen verkkokauppansa vuonna 2006 ollessaan nuoria opiskelijoita Alankomaiden Groningenissa. Nyt, yhdessä yli 500 kollegan kanssa, he tekevät joka päivä parhaansa voidakseen tarjota parhaan valikoiman puhelimia, tabletteja ja lisävarusteita. Missiomme? Auttaa jokaista löytämään juuri itselleen parhaiten sopiva tuote riippumatta siitä, tiedätkö jo mitä etsit vai tarvitsetko vielä hieman apua ja neuvoja.


Historia

2021

Belsimpel laajenee edelleen Eurooppaan nimellä Gomibo. Asiakkaat yhteensä viidestätoista maasta voivat nyt tilata tuotteita oman maansa verkkotunnuksen alla.

2020

Marraskuussa 2020 Belsimpel laajenee virallisesti ulkomaille uudella nimellä: Gomibo. Laajentuminen alkaa Saksasta Gomibo.de-sivuston myötä. Seuraavien kuukausien aikana Gomibo-verkkosivustot tulevat myös muihin Euroopan maihin.

2019

Elokuusta lähtien asiakkaamme ovat voineet luoda tilin verkkosivustollemme. Tämä tarkoittaa, että he löytävät kaikki tilauksensa ja tuotetietonsa yhdestä paikasta! Haluatko sinäkin luoda tilin? Luo Gomibo-tili.

Lähetimme jo ennestään paketteja Alankomaista Belgiaan ja Saksaan, mutta syksystä 2019 lähtien mukaan on liittynyt monia muitakin maita! Lähetämme tuotteita nyt myös muun muassa Puolaan, Italiaan, Suomeen ja Yhdistyneeseen kuningaskuntaan. Täydellisen yleiskatsauksen näet Lähetys-sivulla!

2018

Vuonna 2018 Belsimpel lanseerasi koneoppimisohjelmiston, joka tunnistaa ja tarkistaa henkilöllisyystodistukset automaattisesti: Verifai.

Samana vuonna Belsimpel solmi virallisesti kumppanuuden älypuhelinmerkkien OnePlus ja Xiaomi kanssa. Näin Belsimpel on ensimmäinen, joka tuo kiinalaiset Xiaomi-puhelimet Alankomaihin!

Vuoden 2018 luvut julkaistiin joulukuussa: hieman yli 300 miljoonan euron liikevaihdon myötä Belsimpel on kasvanut peräti 50 prosentilla vuoteen 2017 verrattuna.

2017

Toukokuussa Belsimpel otti haltuunsa osia konkurssiin menneestä Typhonesta.

Kesäkuussa Belsimpel toi OnePlus-laitteet ensimmäistä kertaa saataville Alankomaissa.

2016

Belsimpel voitti Thuiswinkel Awards Publieksprijs XL -palkinnon kategoriassa Elektroniikka ja televiestintä.

2015

Marraskuussa Belsimpel voitti FD Gouden Gazelle Noord-Nederland 2015 -kilpailun.

2014 Tämä on Belsimpelille palkintojen vuosi. Voitimme Deloitte Technology Fast500 EMEA 2014 -kilpailun ja FD Gouden Gazelle Noord-Nederland 2014 -kilpailun. Deloitte Technology Fast50 -kilpailun 4. sija näytti jo kruunaavan vuotemme, mutta joulukuussa saimme vielä yhden palkinnon: voitimme 1. Oryx Award -palkinnon merkittävimmästä kasvusta.

Asiakaspalvelumme on nyt tavoitettavissa arkisin klo 23.30 asti.
2013 Vuonna 2013 Belsimpel tekee itsensä tunnetuksi muun muassa sillä, että se on ensimmäinen verkkokauppa Alankomaissa, jolla on varastossa iPhone 5S.
2012 Belsimpel on ensimmäinen televiestintäalan verkkokauppa, joka tarjoaa mahdollisuuden palauttaa tuotteita maksutta 31 päivän ajan oston jälkeen. Belsimpelillä on nyt 50 työntekijää ja se toivottaa tervetulleeksi 100 000. asiakkaansa.

Belsimpel saa myös lukuisia palkintoja. Voitimme Telecom Deloitte Technology Fast500 EMEA -teollisuuspalkinnon, Deloitte Technology Fast50 -palkinnon ja Sprout Challenger 50 -yleisöpalkinnon! Technology Fast50 -palkinnon kohdalla 16155 prosentin kasvumme viimeisten viiden vuoden aikana antaa meille ison etumatkan toiseksi sijoittuneeseen yritykseen, jonka kasvu oli 3509 prosenttia.
2011 Belsimpelistä tulee vuoden verkkokauppias Alankomaissa jo toisen kerran. Liikevaihto kasvaa 12 miljoonaan, ja tilauksia käsitellään yli 50 000.
2010 Liikevaihto kasvaa 5 miljoonaan.
2009 Belsimpel julistetaan vuoden verkkokauppiaaksi, ja se laajentaa asiakaspalvelupisteensä aukioloaikoja; olemme ensimmäinen televiestintäalan verkkokauppa, joka on tavoitettavissa puhelimitse klo 9.00‒22.00.
2008 Belsimpel.nl rekisteröidään, ja verkkosivuston ensimmäinen versio julkaistaan verkossa. Verkkosivustot Belsimpel.nl ja Metjelaptoponline.nl sijoitetaan virallisen nimen MobielWerkt B.V. alle.
2007 Ensimmäiset työntekijät palkataan, minkä jälkeen ensimmäinen toimistorakennus Groningenin (Alankomaat) Grote Marktilla on todellisuutta.
2006 Groningenilaiset opiskelijat Jeroen Doorenbos (21) ja Jeroen Elkhuizen (23) perustavat DoorenbosElkhuizen V.O.F:n ja käynnistävät Metjelaptoponline.nl-verkkokaupan opiskelija-asunnostaan käsin. Metjelaptoponline.nl-sivustolta asiakkaat löytävät mobiili-internetin kannettaviin tietokoneisiin ja tabletteihin.

Yhteystiedot

Sähköposti: yhteydenottolomake
Puhelin: +358 (0)800 526650

Yrityksen tiedot

Postiosoite

Gomibo
Postbus 3023
9701 DA Groningen
The Netherlands

Yrityksen osoite

Paketteja ei ole mahdollista noutaa tästä sijainnista.

Gomibo
Waagstraat 1
9712 JX Groningen
Alankomaat

Muut yrityksen tiedot

Gomibo ja Belsimpel ovat osa MobielWerkt B.V:tä.

Rekisterinumero Alankomaiden kauppakamarissa (KVK): 02093714
ALV-tunniste: FI 31233587
Pankkitilin numero: ING Bank, 5726296, Groningen
IBAN: NL12INGB0005726296
BIC: INGBNL2A


Lehdistö

Tiedotus- ja suhdetoiminta
press@gomibo.com

Markkinointi
marketing@gomibo.com