Vaihdot & peruutukset

Haluatko vaihtaa tai peruuttaa tilauksesi? Olemme pahoillamme, että tilauksesi ei vastannut odotuksiasi, mutta autamme sinua tietysti selvittämään asian. Rekisteröi tuotteesi nyt vihreän painikkeen kautta, tai lue lisätietoja tältä sivulta.

Vaihda tai peruuta tuote >


Kaikki Gomibon tuotteet voidaan palauttaa maksutta 31 päivän kuluessa niiden vastaanottamisesta. Kun olet rekisteröinyt palautuksesi, sinulla on 7 päivää aikaa lähettää tuote takaisin meille.


Vaihdon ja peruutuksen säännöt

  • Tuote on alkuperäisessä ja käyttämättömässä kunnossa, siinä määrin kuin se on kohtuudella mahdollista;
  • Tuote on täydellinen ja sen tehdaspakkaus on vahingoittumaton, mukana on kaikki lisävarusteet ja vihkoset, eikä niissä ole kirjoitusta;

Oletko palauttamassa kuulokkeita?
Hygieniasyistä palautettavien kuulokkeiden on oltava käyttämättömät. Palautatko kuulokkeet, jotka eivät ole enää puhtaat? Tällöin veloitetaan 12,50 euron puhdistuskulut.

Etkö täytä näitä vaatimuksia?
Luuletko, että et ehkä täytä vaatimuksiamme? Siinä tapauksessa voimme kuitenkin tulla puolitiehen vastaan ja löytää hyvän ratkaisun. Tarkistamme tuotteesi huolellisesti, kun se saapuu, ja katsomme, mitä vaihtoehtoja voimme tarjota sinulle. Pidämme sinut tietysti aina ajan tasalla. Sinä päätät, mikä vaihtoehto sopii sinulle parhaiten ja mitä tuotteellesi tapahtuu.


Vaihda tai peruuta tuote

Haluatko mieluummin toisen värin tai tuotteen, vai haluatko peruuttaa tilauksesi? Me järjestämme asian puolestasi. Voit vaihtaa tai peruuttaa tilauksesi 31 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta, ja tämä on täysin maksutonta. Jos peruutat tilauksesi, palautettava ostohinta mukaan lukien mahdolliset lähetyskulut (pl. lisämaksulliset toimitusvaihtoehdot, kuten kirjattu posti tai vakuutettu lähetys) hyvitetään pankkitilillesi 5 työpäivän kuluessa.

Ennen kuin palautat tuotteen meille, sinun on palautettava laite tehdasasetuksiin . Onko sinulla Apple iPhone? Varmista siinä tapauksessa, että Etsi iPhoneni -toiminto on poistettu käytöstä. Muuten emme voi käsitellä palautustasi.


Vaihda tai peruuta tuote >


Heti kun olet rekisteröinyt tuotteesi, saat ilmaisen lähetysetiketin, jolla voit palauttaa tuotteen meille. Voit seurata pakettisi kulkua koodilla, jonka saat, kun tilauksesi lähetetään, ja me lähetämme sinulle sähköpostia heti, kun olemme vastaanottaneet pakettisi. Vaihdamme tai peruutamme sitten tilauksesi. Pidämme sinut ajan tasalla sähköpostitse, jotta tiedät tarkalleen, mitä on tekeillä.


Tuotteesi on viallinen

Viallinen tuote on todella ärsyttävä, mutta me autamme sinua! Tutustu Takuu & korjaukset -sivuumme.


Palauta laitteesi tehdasasetuksiin

Ennen kuin palautat tuotteen meille, sinun on palautettava laite tehdasasetuksiin. Tämä poistaa kaikki tiedostot ja tiedot. Voit tehdä varmuuskopion näiden tiedostojen ja tietojen säilyttämiseksi. Laitetuessa selitämme, miten voit varmuuskopioida ja nollata laitteesi.