Vaihdot & peruutukset

Haluatko vaihtaa tai peruuttaa tilauksesi? Olemme pahoillamme, että tilauksesi ei vastannut odotuksiasi, mutta autamme sinua tietysti selvittämään asian. Rekisteröi tuotteesi vihreän painikkeen kautta, tai lue lisätietoja tältä sivulta.

Vaihda tai peruuta tuote >


Kaikki Gomibon tuotteet voidaan palauttaa maksutta 31 päivän kuluessa niiden vastaanottamisesta. Kun olet rekisteröinyt palautuksesi, sinulla on 14 päivää aikaa lähettää tuote takaisin meille.


Vaihdon ja peruutuksen säännöt

 • Tuote on alkuperäisessä ja käyttämättömässä kunnossa siinä määrin kuin se on kohtuudella mahdollista
 • Tuote on täydellinen ja sen tehdaspakkaus on vahingoittumaton, mukana on kaikki lisävarusteet ja vihkoset, eikä niissä ole merkintöjä

Oletko palauttamassa kuulokkeita?
Hygieniasyistä palautettavien kuulokkeiden on oltava käyttämättömät. Palautatko kuulokkeet, jotka eivät ole enää puhtaat? Tällöin veloitetaan 12,50 euron puhdistuskulut.

Eikö vaatimukset täyty?
Mietityttääkö, että et ehkä täytä vaatimuksiamme? Siinä tapauksessa voimme tulla vastaan puolitiehen ja löytää hyvän ratkaisun. Tarkistamme tuotteesi huolellisesti kun se saapuu, ja katsomme mitä vaihtoehtoja voimme tarjota sinulle. Pidämme sinut tietysti aina ajan tasalla. Sinä päätät mikä vaihtoehto sopii sinulle parhaiten ja mitä tuotteellesi tapahtuu.


Vaihda tai peruuta tuote

Haluatko mieluummin toisen värin tai tuotteen, vai haluatko peruuttaa tilauksesi? Me järjestämme asian puolestasi. Voit vaihtaa tai peruuttaa tilauksesi 31 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta, ja tämä on täysin maksutonta. Jos peruutat tilauksesi, palautettava ostohinta mukaan lukien mahdolliset lähetyskulut (pl. lisämaksulliset toimitusvaihtoehdot, kuten kirjattu posti tai vakuutettu lähetys) hyvitetään pankkitilillesi 5 arkipäivän kuluessa.

Ennen kuin palautat tuotteen meille, sinun on palautettava laite tehdasasetuksiin. Onko sinulla Apple iPhone? Varmista siinä tapauksessa, että Etsi iPhoneni -toiminto on poistettu käytöstä. Muuten emme voi käsitellä palautustasi.


Vaihda tai peruuta tuote >


Kun olet rekisteröinyt tuotteesi, saat ilmaisen lähetysetiketin, jolla voit palauttaa tuotteen meille. Voit seurata pakettisi kulkua koodilla, jonka saat kun tilauksesi lähetetään, ja me lähetämme sinulle sähköpostia heti, kun olemme vastaanottaneet pakettisi. Vaihdamme tai peruutamme tämän jälkeen tilauksesi. Pidämme sinut ajan tasalla sähköpostitse, jotta tiedät tarkalleen mitä on tekeillä.


Tuotteesi on viallinen

Viallinen tuote on todella ärsyttävä, mutta me autamme sinua! Tutustu Takuu & korjaukset -sivuumme.


Palauta laitteesi tehdasasetuksiin

Ennen kuin palautat tuotteen meille, sinun on palautettava laite tehdasasetuksiin. Tämä poistaa kaikki tiedostot ja tiedot. Voit tehdä varmuuskopion näiden tiedostojen ja tietojen säilyttämiseksi. Laitetuessa selitämme, miten voit varmuuskopioida ja nollata laitteesi.


Täältä löydät kuluttajan peruutusoikeudet

 • Kuluttajan peruutusoikeus

  Kuluttajan peruutusoikeus

  Kuluttajan peruutusoikeus tunnetaan myös nimellä peruutusoikeus. Peruutusoikeudesta käytetään tässä yhteydessä nimitystä kuluttajan peruutusoikeus. (Kuluttaja on luonnollinen henkilö, joka tekee laillisen transaktion sellaista tarkoitusta varten, joka ei liity hänen liiketoimintaansa tai itsenäiseen ammatinharjoittamiseensa.)

  Peruutusehdot

  Peruutusoikeus

  Sinulla on oikeus peruuttaa tämä sopimus 31 päivän kuluessa ilman syytä. Peruuttamisaika on 31 päivää siitä päivästä, jona sinä tai nimeämäsi kolmas osapuoli, joka ei ole tavarantoimittaja, on ottanut haltuunsa viimeiset tuotteet.

  Peruutusoikeuden käyttämiseksi sinun on ilmoitettava meille (MobielWerkt B.V., Waagstraat 1, 9712 JX Groningen, the Netherlands, puhelinnumero: +358 (0)800 526650, sähköpostiosoite: info@gomibo.fi) selkeällä lausunnolla (esim. postitse kirjeellä, faksilla tai sähköpostilla) päätöksestäsi peruuttaa tämä sopimus. Voit käyttää liitteenä olevaa peruutuslomaketta, joka ei ole pakollinen.

  Voit myös täyttää ja lähettää sähköisesti mallilomakkeen tai muun yksilöllisen ilmoituksen verkkosivustollamme (www.gomibo.fi). Jos käytät tätä vaihtoehtoa, lähetämme sinulle välittömästi (esim. sähköpostitse) vahvistuksen peruuttamisilmoituksen vastaanottamisesta.

  Peruutusajan noudattamiseksi riittää, että lähetät ilmoituksen peruutusoikeuden käyttämisestä ennen peruutusajan päättymistä

  Peruutuksen seuraukset

  Jos peruutat tämän sopimuksen, meidän on korvattava sinulle viipymättä ja viimeistään 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksen saapumispäivästä kaikki sinulta saamamme maksut, mukaan lukien toimituskulut (lukuun ottamatta lisämaksuja jotka johtuvat siitä, että olet valinnut muun kuin edullisimman tarjoamamme vakiotoimituksen). Käytämme palautusta varten samaa maksuvälinettä, jota käytit alkuperäisessä maksutapahtumassa, jollei toisin ole erikseen sovittu kanssasi. Emme missään tapauksessa veloita sinulta maksua palautuksesta.

  Voimme kieltäytyä palautuksesta ennen kuin olemme saaneet tuotteet takaisin tai ennen kuin olet toimittanut todisteen siitä, että olet palauttanut tuotteet, riippuen siitä, kumpi ajankohta on aikaisempi.

  Sinun on palautettava tuotteet meille viipymättä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluessa siitä päivästä, jona ilmoitit meille sopimuksen peruuttamisesta. Määräaikaa katsotaan noudatetun, jos lähetät tuotteet ennen 14 päivän määräajan päättymistä.

  Olet vastuussa tuotteiden arvonmenetyksestä vain, jos arvonmenetys johtuu tuotteiden käsittelystä, joka ei ole välttämätöntä niiden luonteen, ominaisuuksien, ja toiminnan testaamiseksi..

  Poissulkemis- tai peruutusperusteet

  Peruutusoikeutta ei sovelleta sopimuksiin

  - sellaisten tuotteiden toimittamisessa, jotka eivät ole tehdasvalmisteisia ja joiden valmistuksessa kuluttajan yksilöllisellä valinnalla tai käyttötarkoituksella on merkitystä, tai jotka on selvästi räätälöity kuluttajan henkilökohtaisten tarpeiden mukaan

  - sellaisten tavaroiden luovuttamisessa, jotka voivat pilaantua nopeasti tai joiden viimeinen käyttöpäivä ylittyy nopeasti

  - sellaisten alkoholijuomien toimittamiseen, joiden hinnasta on sovittu sopimusta tehtäessä, mutta jotka voidaan toimittaa aikaisintaan 30 päivän kuluttua sopimuksen tekemisestä ja joiden senhetkinen arvo riippuu markkinoiden vaihteluista, joihin yrittäjä ei voi vaikuttaa

  - sanomalehtien, aikakausjulkaisujen tai aikakausilehtien toimittamista koskeviin sopimuksiin, lukuun ottamatta tilaussopimuksia

  Sopimuksen irtisanomisoikeus päättyy ennenaikaisesti

  - sellaisten sinetöityjen tavaroiden toimittamisesta, jotka eivät sovellu palautettaviksi terveydensuojelullisista- tai hygieniasyistä, mikäli sinetti on poistettu toimituksen jälkeen

  - tavaroiden toimituksesta, jos ne ovat luonteensa vuoksi sekoittuneet erottamattomasti muihin tuotteisiin toimituksen jälkeen

  - jos sinetöidyssä pakkauksessa toimitettujen ääni- tai kuvatallenteiden tai tietokoneohjelmistojen sinetti on poistettu toimituksen jälkeen

Yksityistilausten palauttamiseen voit käyttää peruutuslomaketta, mutta se ei ole pakollista. Lisäksi voit tehdä sen vielä nopeammin oma tili -sivun kautta.

Peruutuslomake

(Tämä lomake on täytettävä ja palautettava vain, jos haluat peruuttaa sopimuksen)

- Vastaanottaja: MobielWerkt B.V., Waagstraat 1, 9712 JX Groningen, The Netherlands, Sähköposti: info@gomibo.fi:
- Minä/Me (*) täten ilmoitan/ilmoitamme sopimuksen perumisesta koskien (*) seuraavien tuotteiden ostamista (*)/ palveluiden tarjoamista (*).

- Tilattu pvm (*)/ vastaanotettu pvm (*)

- Kuluttajan (kuluttajien) nimi

- Kuluttajan (kuluttajien) osoite

- Kuluttajan (kuluttajien) allekirjoitus (koskee vain paperimuotoista tiedonantoa)

- Päivämäärä

(*) Yliviivaa soveltumattomat kohdat tai täytä kohdat jotka soveltuvat.