Vastuuvapauslauseke

Tältä sivulta löytyy:

Voit myös käydä tällä sivulla lukemassa Tietosuojaselosteemme.

Vastuuvapauslauseke Gomibo

 1. Tässä vastuuvapauslausekkeessa sovelletaan seuraavia määritelmiä:
  • verkkosivusto: jokainen tämän verkkosivuston sivu, johon julkaisija on sisällyttänyt linkin tähän vastuuvapauslausekkeeseen tarkoituksenaan, että tätä vastuuvapauslauseketta sovelletaan;
  • julkaisija: MobielWerkt B.V.;
  • käyttö/käyttäminen: mainitun konsultointi ja siitä johtuvat toimet;
  • sinä: luonnollinen henkilö tai oikeushenkilö, jota edustat;
  • sisältö: tekstit, kuvat tai muut tiedot;
  • vahingot: kaikenlaiset välittömät tai välilliset vahingot;

 2. Alla mainitut kohdat koskevat verkkosivustoa. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt tämän vastuuvapauslausekkeen;

 3. Julkaisija päivittää verkkosivustoa säännöllisesti. On kuitenkin mahdollista, että sisältö on tästä huolimatta virheellistä tai epätäydellistä. 

 4. Julkaisija tuo verkkosivuston sisällön saataville sen nykyisessä tilassa kokeilupohjalta ja se on tarkoitettu yksityiskäyttöön.

 5. Julkaisija ei ole vastuussa vahingoista, jotka millään tavalla aiheutuvat tai uhkaavat aiheutua verkkosivustolla olevista virheistä tai kirjoitusvirheistä.

 6. Julkaisijalla on oikeus lopettaa verkkosivusto tai muuttaa sitä milloin tahansa oman harkintansa mukaan ja joko ilmoittaa tai olla ilmoittamatta siitä etukäteen tai jälkikäteen. Julkaisija ei ole vastuussa tämän lopettamisen tai muuttamisen seurauksista.

 7. Julkaisija ei ole vastuussa kolmansien osapuolten liitetyistä sisällöistä. Linkit kolmansien osapuolten tiedostoihin eivät merkitse vahvistusta.
 8. Julkaisija pidättää itsellään oikeuden evätä sinulta pääsyn verkkosivustolle. Julkaisija voi myös valvoa verkkosivustoa (ja pääsyä sille).


Lisätietoja

Verkkosivustoa koskevat kysymykset tulee osoittaa julkaisijalle. Kaikki oikeudet pidätetään.